Kokemuksia

Asiakkaamme arvostavat valmennustemme tutkimusperusteista vaikuttavuutta, tulosten seurantaa ja asiakaslähtöistä kehittämisotettamme.

Kirsi Karhu
Myyntijohtaja, SOL Palvelut Oy

 

“Koko SOL:in uusmyynti osallistui vuoden kestävään myynnin valmennukseen. Koulutuksen aikana myyntiä lähdettiin lähestymään psyykkisen valmennuksen kautta ja aiheina olivat mm. pystyvyys, rohkeus, sisu ja sinnikkyys. Koulutuksessa korostui erityisesti kouluttajien peräänantamattomuus, jossa oman oivaltamisen kautta haettiin analysointitaitoja omaan tekemiseen ja omien tekemisten seurauksiin sekä mikä niiden vaikutus on tulevaisuudessa omiin tekemisiin.

Jokainen myyjä pystyi keskittymään itseensä avoimessa ilmapiirissä, jossa keskusteltiin kipeistäkin asioista avoimesti ja rohkeasti – uskallettiin antaa mielipiteitä. Osakokonaisuuksia työstettiin eri tasoilla, itsenäisesti ja ryhmän kautta – keskustelujen ja tekemisen kautta. Tämä vaati jokaiselta heittäytymistä!

Kiitos huippu koulutustiimi Päivi, Tapani, Jussi ja Satu kasvattavista koulutuspäivistä!
Omasta tiimistäni huomaa, että henkilökohtaista kasvua on selkeästi tapahtunut.”

 

Liena Silen
Yhteyspäällikkö, Kouvolan Aikuiskoulutuskeskus

 

“Olemme kehittäneet yhteistyössä Konsultit Frantsin kanssa meillä tarjottavan johtamisen erikoisammattitutkinnon. Päivi ja Tapani ovat johtamistyön ja johtamiskulttuurin todellisia osaajia, jotka osaavat heittäytyä ja toimia
ennakkoluulottomasti. Olemme saaneet heistä luotettavan, mutta samalla rennon kumppanin. Suosittelen heitä lämpimästi.”

 

Jenni Kangas
Keihäänheittäjä

 

“Käyn Päivin vastaanotolla säännöllisin väliajoin. Hänen kanssaan käymme läpi uraani ja etenemistäni. Tärkeimpänä asiana ovat olleet ne uudet ajatusmallit, joita voin hyödyntää kilpailutilanteissa ja esimerkiksi kilpailutilannejännityksen hallinnassa. Käynnit ovat minulle henkireikiä, ja vaikkei mitään uutta joka kerta tulisikaan, niin pelkkä käynti antaa minulle aina hetkeksi vapaamman mielentilan sekä turvallisemman olon.”